Financieel plan

Zekerheid en controle over uw financiën

Om zelf de regie te voeren over uw leven is het belangrijk dat u zekerheid en controle heeft over uw financiën, zowel op de korte als op de lange termijn. Dat is mogelijk door samen met een van onze financieel adviseurs een persoonlijk financieel plan te maken.

Dit plan vormt de basis van uw financiële huishouding. Het geeft u inzicht en overzicht in alle aspecten van uw financiële situatie, nu en in de toekomst. Uw persoonlijk financieel plan zorgt ervoor dat al uw financiële regelingen perfect op elkaar zijn afgestemd. Bovendien biedt het financiële oplossingen voor alles wat u in een bepaalde levensfase nodig heeft, wenst of verwacht. De inrichting en samenstelling van uw persoonlijk financieel plan komt tot stand volgens de beproefde Lancyr Maasdal Adviesmethodiek.

Stap 1: Inventarisatie

Na het maken van een afspraak, komt u bij een van onze financieel adviseurs terecht. Deze inventariseert tijdens het eerste gesprek uw wensen en levensdoelen. In dit gesprek wordt de nadruk gelegd op uw wensen binnen uw grenzen. Met andere woorden: welke financiële situatie past het beste bij uw wensen, doelen en mogelijkheden?

Stap 2: Analyse, mogelijkheden onderzoeken

Wij gaan aan de slag om de verkregen informatie om te zetten in een blauwdruk van uw huidige persoonlijke en financiële situatie. Vervolgens onderzoeken wij met welke financiële regelingen u in staat bent uw dromen werkelijkheid te laten worden en hoe u risico’s kunt beperken.

Bij het zoeken naar passende financiële regelingen gaan wij te rade bij diverse aanbieders. Want wij geloven er niet in dat één financiële instelling voor al uw wensen en doelen de beste oplossingen kan bieden.

Doordat wij zaken kunnen doen met nagenoeg alle banken en verzekeraars in Nederland, kunnen wij tot op de bodem uitzoeken wie het product heeft dat voor u het meest geschikt is. Maar we doen meer.

Financiële producten staan niet los van elkaar, maar hangen met elkaar samen. Daar houden wij rekening mee. Alle regelingen worden zorgvuldig op elkaar afgestemd in uw eigen persoonlijk financieel plan.

Stap 3: Advies, hoe bereikt u uw doelen?

U krijgt het advies gepresenteerd. Hierin wordt aangegeven hoe uw wensen en doelen bereikt kunnen worden. Kunt u uw droomhuis kopen? Wilt u eerder stoppen met werken? Heeft u voldoende pensioen opgebouwd om zorgeloos van uw oude dag te kunnen genieten? Kent u de waarde van uw bezittingen en niet onbelangrijk: is er genoeg zekerheid voor u en uw dierbaren?

Uiteraard worden de oplossingen waarmee wij komen uitgebreid besproken en leggen wij uit waar ons advies op gebaseerd is. Wij zorgen ervoor dat u het plan van a tot z begrijpt.

Stap 4: Uitvoering, alles goed geregeld

Als u akkoord gaat met het advies voor uw hypotheek, verzekeringen, pensioen, belastingaangifte en/of financiële planning wordt alles snel en vakkundig voor u geregeld.

Wij voeren de benodigde acties uit en nemen de administratieve afwikkeling onder onze hoede. Als het nodig is brengen wij u in contact met andere financiële experts zoals een notaris, een fiscalist of een beleggingsspecialist.

Wat kunt u bijvoorbeeld van een financieel adviseur van Lancyr Maasdal verwachten bij het afsluiten van een hypotheek?

Hij/zij regelt het contact met de bank en de notaris en maakt het dossier voor de geldverstrekker compleet. U kunt onze financieel adviseur ook de opdracht geven voor de taxatie. Alle communicatie en organisatie wordt u uit handen genomen, zodat u er geen omkijken naar heeft.

Ook voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze financieel adviseurs, niet alleen bij het voor de eerste keer afsluiten van producten en diensten, maar ook in de toekomst.

Stap 5: Onderhoud, financieel gezond blijven

Uw levensomstandigheden, inkomsten en wensen zullen in de loop van uw leven veranderen. U krijgt kinderen, wisselt van baan of gaat wellicht scheiden. Om financieel gezond te blijven kunt u gebruik maken van verschillende serviceabonnementen. Deze bestaan uit een aantal vaste diensten waarmee wij een specifiek onderdeel van uw financiën onderhouden. Voor deze diensten wordt vooraf een vaste vergoeding afgesproken. Hierdoor is het helder op welke dienstverlening u mag rekenen en hoeveel u hiervoor betaalt.

Wilt u meer weten over onze werkwijze en tarieven, lees dan ook onze Dienstverleningsdocumenten.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Mart Cremers

Mart Cremers

0475 - 345 000

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .