Rechtsbijstandverzekering

Waarom een rechtsbijstandverzekering?

Stel: uw werkgever wil u ontslaan. Of u blijft na een verbouwing met een lekkend dak achter. Of de bank, speciaal voor u op maat gemaakt, heeft de verkeerde bekleding en de leverancier wil hem niet terugnemen. Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarin u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Onze rechtsbijstandverzekering helpt u daarbij.

Let op! U kunt de verzekering niet gebruiken voor een geschil dat al loopt. Daarom is het verstandig een rechtsbijstandverzekering af te sluiten als het kwaad nog niet is geschied. Regel het daarom vandaag nog. Bereken uw premie, vergelijk de voorwaarden en sluit direct de rechtsbijstandsverzekering af die bij u past.

Wist u dat? Uit onafhankelijke vergelijkingen van oa. de Consumentenbond en MoneyView wordt de Lancyr Rechtsbijstandverzekering op polisvoorwaarden en tarieven als beste getest. En behoren de polisvoorwaarden en premies tot de beste in de markt.

Zo selecteert u deze rechtsbijstandverzekering voor een premie-berekening:
Klik op de pijl links naast ‘Gezinsrechtsbijstand’, kies vervolgens voor ‘Rechtsbijstand Nieuw (Lancyr huismerk)’.

Rechtsbijstandverzekering voor ondernemers

Bent u ondernemer? Zorg dat u goed bent verzekerd bij geschillen bijvoorbeeld met leveranciers, klanten of uw personeel. Veilig ondernemen kunt u met een rechtsbijstandverzekering voor ondernemers.

Bereken en vraag uw ondernemersrechtsbijstandverzekering direct aan.

Uw A t/m Z Pakket

Uw rechtsbijstandverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 8%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw rechtsbijstandsverzekering af.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Mart Cremers

Mart Cremers

0475 - 345 000

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .