Ongevallenverzekering

Waarom een ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig loopt het meestal goed af, maar als het een keer tegen zit wilt u wel goed verzekerd zijn. Met onze ongevallenverzekering bent u verzekerd mocht u door een ongeval invalide raken of komen te overlijden.

Wat dekt een ongevallenverzekering?

De ongevallenverzekering geeft u (of uw nabestaanden) een uitkering van een eenmalig vast geldbedrag wanneer u door een ongeluk komt te overlijden, of blijvend invalide raakt. Ook kunt u er voor kiezen om tandheelkundige hulp extra te verzekeren. Kinderen (inwonend of uitwonend i.v.m. studie) zijn tot 27 jaar gratis meeverzekerd.

Wat dekt een ongevallenverzekering niet?

Als het overlijden of invaliditeit geen gevolg is van een ongeval dan dekt de ongevallenverzekering dit niet. Daarnaast zijn situaties denkbaar waarbij de verzekering geen dekking biedt. Zie de polisvoorwaarden voor meer informatie.

Uw A t/m Z Verzekeringspakket

Uw ongevallenverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Janssen en Frans Corten

Patrick Janssen en Frans Corten

0475-401372

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .