Over ons

Lancyr Maasdal staat dagelijks voor u klaar met een team van deskundigen. U vindt bij ons alle benodigde verzekeringskennis, zowel op particulier als zakelijk terrein. Daarnaast beschikken onze adviseurs over een breed financiëel inzicht. Zij houden zich dagelijks bezig met het rondmaken van hypotheken en het adviseren van pensioenen op maat.

Vanuit de onafhankelijke positie die we in de markt innemen adviseert Lancyr Maasdal u de best denkbare financiële producten. Daarnaast is servicegerichtheid een kwaliteit die we koesteren. Uw vertrouwen – die zekerheid heeft u – zijn wij dubbel en dwars waard.

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12007685. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.004602.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Lancyr Maasdal. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Deze documenten kunt u hieronder downloaden.

Dienstverleningsdocument Hypotheek
Dienstverleningsdocument Risico’s
Dienstverleningsdocument Vermogen
Dienstenwijzer Lancyr Maasdal

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Mart Cremers

Mart Cremers

0475 - 345 000

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .