Geld lenen voor financiering vastgoed

Hoe werkt geld lenen via FDC FUNDING?
U wilt een pand aankopen om te verhuren of een bedrijfspand voor uzelf kopen. Onze adviseurs beoordelen uw aanvraag, wordt deze goed bevonden, dan helpen we u investeerders zoeken en bieden uw propositie aan via het platform. U brengt minimaal 10% financiering zelf in, voor de andere (max) 90% zoeken we investeerders via FDC FUNDING. U betaalt in maandelijkse termijnen rente & aflossing weer terug aan de investeerders volgens de afspraken die u vooraf met uw adviseur bespreekt.

Bedrijfspand of Verhuurhypotheek met investeerders

U wilt geld lenen voor de aankoop van een pand. Dit wordt uw eigen bedrijfspand, of u wilt het gaan verhuren. Veel banken stellen strenge eisen aan de financiering van vastgoed. Bijvoorbeeld een maximale financiering van 60% van de waarde in verhuurde staat. Of krijgt u als ondernemer geen financiering, omdat uw bedrijfscijfers volgens de bank niet toereikend zijn.

FDC Funding werkt eenvoudiger

Daarom is er FDC FUNDING. Een platform waarop tot 90% uw financiering via investeerders wordt geregeld. Het platform vormt de schakel tussen vraag en aanbod en tegelijk ook de bemiddelaar voor de contracten en betalingen.

Zo werkt FDC Funding

U legt uw casus voor aan FDC. Zij beoordelen de haalbaarheid en de beste manier van financieren. Vervolgens publiceren zij uw vraag op het platform.  Er is meer dan voldoende vraag naar investeringsprojecten, want de investeerders hebben de zekerheid van een hypotheek op uw pand. Zij helpen u met de financiering, en kunnen u ook adviseren inzake de fiscale vragen die voortkomen uit de verhuur van panden.

Voorwaarden:

  • Vastgoedhypotheek vanaf 200.000 tot 2,5 miljoen euro
  • Financiering tot maximaal 90% van de getaxeerde marktwaarde
  • Looptijd maximaal 10 jaar

Hoe verzamelen we het gewenste bedrag? Via:

  • familie & vrienden van u, de geldlener, indien mogelijk – OF –
  • een ‘inner circle’ van investeerders met een hoge commitment
  • het FDC Funding platform / netwerk van FDC & Lancyr Investeerders.

Rekenvoorbeeld:

U koopt een verhuurd pand voor € 400.000. U vraagt een financiering aan van  € 240.000 (60%). U betaalt een rente van 5%. Dit geeft een maandlast van € 1.000 (bij geheel aflossingsvrij). U ontvangt een maandelijkse huur van € 1.850. De maandelijkse marge voor andere exploitatiekosten is is € 850.

U betaalt de investeerders een rente van 4% tot 6% afhankelijk van de financiering ten opzichte van de taxatie in verhuurde staat.

Heeft u een pand op het oog dat u wilt aanbieden via FDC Funding? Vul dan dit formulier in om in contact te komen met onze adviseurs:

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Mart Cremers

Mart Cremers

0475 - 345 000

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .