Korting bij herstel autoschade

schadegarantEen laag paaltje tegen de achterbumper, krappe parkeergarages, afgeleid door de mobiel… iedereen loopt wel eens autoschade op. Om deze te laten herstellen adviseren we altijd naar een herstelbedrijf te gaan dat aangesloten is bij Schadegarant. Hier ontvangt u niet alleen goede service, maar ook extra korting op uw eigen risico van de verzekering.

Schadegarant is een netwerk met meer dan 2000 (herstel)bedrijven. Reparaties door bedrijven die u op www.schadegarant.nl vindt, worden door bijna alle verzekeraars vergoed.

De voordelen van een schadegarant aangesloten bedrijf:

1. Korting op uw eigen risico

Afhankelijk van uw polis betaalt u minder of zelfs geen (standaard) eigen risico als u de schade laat herstellen binnen het Schadegarant netwerk. Dit voordeel is het hoogste als u een bedrijf kiest met een ‘A’ of ‘B’ kwalificatie op de website.

2. Gratis vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van uw auto kunt u gebruikmaken van gratis vervangend vervoer.

3. Haal- en brengservice

Bent u niet in de gelegenheid de auto te brengen en/of na herstel weer op te halen? Dan kunt u gebruikmaken van de haal- en brengservice.

4. Omvangrijk herstelnetwerk

Met meer dan 2000 bedrijven beheert Schadegarant het meest omvangrijke en wijdvertakte schadeherstelnetwerk van Nederland. U vindt dus altijd een aangesloten bedrijf bij u in de buurt.

5. Gegarandeerde herstelkwaliteit

Alle Schadegarant autoschadeherstelbedrijven voldoen aan de eisen van brancheorganisatie FOCWA Eurogarantbedrijf. Ze garanderen de kwaliteit van de uitgevoerde reparatie.

6. Directe financiële afwikkeling

Als uw polis de schade dekt, hoeft u zich over de financiële afwikkeling geen zorgen te maken. U hoeft dus niets zelf voor te schieten. Alleen een eventueel eigen risico en/of BTW dient u af te rekenen bij het autoschadeherstelbedrijf. Het schadebedrag wordt met geavanceerde systemen gecalculeerd en gecontroleerd. Daarbij worden alle inkoopvoordelen van Schadegarant direct verrekend in de schadelast. Deze valt daardoor lager uit. De Schadegarantverzekeraars en –herstellers kennen geen ‘korting achteraf’.

7. Zorg voor het milieu

Schadegarant ijvert voor een beter milieu. Alle bij Schadegarant aangesloten bedrijven voldoen aan de geldende milieueisen. Ze werken met watergedragen lakken of lakken met een minimum aan vluchtige stoffen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Mart Cremers

Mart Cremers

0475 - 345 000

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .