Hoe ziet uw ideale verzekeringspakket eruit?

IdeaalVerzekeringspakketVeel mensen geven aan onvoldoende overzicht te hebben op hun schadeverzekeringen. Ze hebben geen goed beeld of ze dubbel verzekerd zijn, weten niet zeker of de verzekeringen nog passen bij hun huidige situatie en denken dat ze meer betalen aan hun verzekeringen dan nodig is. Herkenbaar voor u? Lees hoe u dit oplost en uw ideale verzekeringspakket samenstelt.

Één overzicht van al uw verzekeringen
Allereerst is het belangrijk één goed overzicht te krijgen van uw verzekeringen. U heeft mogelijk uw polissen al in een verzekeringsmap, maar het is vaak overzichtelijker om uw verzekeringen te combineren in een verzekeringspakket. U bent dan verlost van al die losse verzekeringen en heeft al uw verzekeringen op 1 polis.

Combinatie van de beste verzekeringen
Als u meerdere verzekeringen heeft bij één verzekeringsmaatschappij lijkt het vaak gunstig om een pakketverzekering te sluiten. Maar wat als een aantal verzekeringen van die maatschappij in dat pakket nou helemaal niet zo goed zijn?

In uw ideale verzekeringspakket selecteert u de verzekeringen die het beste bij uw situatie passen en combineert deze in één pakket. Bijvoorbeeld een Delta Lloyd autoverzekering, Reaal inboedel- en opstalverzekering, Avero aansprakelijkheidsverzekering en Arag rechtsbijstand.

En u kunt de schadeverzekeringen die u nodig heeft snel en eenvoudig in één keer afsluiten.

Pakketkorting
Bij een pakketverzekering krijgt u vaak korting op de verzekeringspremies als u meer verzekeringen in het pakket onderbrengt. Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Hierdoor betaalt u bij de meeste verzekeraars minder voor een pakket dan voor losse verzekeringen bij dezelfde verzekeraar samen. Toch blijkt het vaak goedkoper om per verzekering de meest gunstige aanbieder uit te zoeken.

In uw ideale verzekeringpakket heeft u de keuze uit de verzekeringen die voor u het meest gunstig zijn én krijgt u korting op de premie van de verschillende verzekeringen.

Alleen verzekerd wat nodig is, niet teveel of te weinig
Uit diverse onderzoeken blijkt dat veel Nederlanders oververzekerd zijn. U wilt zich natuurlijk geen zorgen hoeven maken of u te veel of te weinig verzekerd heeft. Zoals bijvoorbeeld:

  1. Meerdere verzekeringen die dezelfde risico’s dekken.
  2. Risico’s verzekerd, waarvan u mogelijke schade eigenlijk prima zelf kunt dragen.
  3. Een te hoge of lage dekking dan de waarde van het verzekerde object.

In uw ideale verzekeringspakket zijn alleen de risico’s verzekerd die u nodig vindt.

Geen dubbele bijkomende kosten 
Bij het los afsluiten van verzekeringen betaalt u per verzekering naast de premie vaak verschillende bijkomende kosten. Zoals administratiekosten, incassokosten en/of rentetoeslag bij maandbetaling. Stel dat u 8 verzekeringen heeft, dan betaalt u 8 keer deze kosten.

In uw ideale verzekeringspakket betaalt u voor alle verzekeringen samen één bedrag aan bijkomende kosten. Maar niet langer per verzekering.

Eén contactpersoon voor al uw verzekeringen
Kiest u één partij om uw verzekeringen onder te brengen, dan heeft u ook één contactpersoon.  Dat is wel zo makkelijk voor alle vragen, wijzigingen en het melden van schades.

Gaat u bijvoorbeeld verhuizen of heeft u een kindje gekregen? Eén telefoontje is voldoende om alle nodige wijzigingen in de verzekeringen door te voeren.

Stel nu uw ideale verzekeringspakket samen in het A t/m Z Pakket
Onze verzekeringsexperts helpen u graag bij het samenstellen van uw ideale verzekeringspakket. We hebben een goed overzicht van alle mogelijkheden bij verzekeringsmaatschappijen en vertellen u graag over ons nieuwe A t/m Z Pakket. In dit pakket is alles mogelijk dat we hierboven beschreven en biedt u zelfs nog veel meer voordelen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over het A t/m Z Pakket en een vrijblijvende verzekeringsanalyse.

Klik hier en stel zelf online uw A t/m Z Pakket samen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Leon Nelissen

Leon Nelissen

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .