Wanneer heb ik een rechtsbijstandverzekering verkeer nodig en wanneer niet?

Voorkom dubbele dekking

Voordat u een rechtsbijstandverzekering verkeer afsluit bij uw autoverzekering, is het verstandig te bekijken of u hier niet al verzekerd voor bent via een rechtsbijstandverzekering. Als u een rechtsbijstandverzekering heeft, dan is het goed mogelijk dat daar al een module “Verkeer”  in is opgenomen. In dat geval is het niet nodig om een losse rechtsbijstandverzekering verkeer af te sluiten.

Wanneer welke verkeersrechtsbijstandverzekering?

Een rechtsbijstandverzekering verkeer als aanvullende verzekering bij uw autoverzekering biedt een prima dekking als u alleen hulp wilt hebben om uw schade te verhalen op de tegenpartij bij een ongeluk, of rechtsbijstand wilt hebben als u zelf een ongeluk heeft veroorzaakt. Heeft u een gezin en neemt u ook regelmatig deel aan het verkeer op andere manieren dan met de auto? Dan biedt een losse rechtsbijstandverzekering met module verkeer uitkomst. Dan zijn alle gezinsleden namelijk gedekt in allerlei verkeerssituaties. Dus ook als u (of uw partner of kind) lopend of met de fiets aan het verkeer deelneemt en daarbij betrokken raakt bij een ongeluk.

Lees ook: waar dient een rechtsbijstandverzekering verkeer voor?

Rechtsbijstandverzekering verkeer afsluiten

Heeft u geen rechtsbijstandverzekering, dan is het raadzaam te overwegen of u deze dekking wilt toevoegen. Dat kan via een rechtsbijstandverzekering verkeer dekking bij uw autoverzekering, of via een reguliere rechtsbijstandsverzekering waar de module Verkeer in is opgenomen.

rechtsbijstandverzekering verkeer       Sluit nu een rechtsbijstandverzekering verkeer af

 

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Patrick Janssen en Frans Corten

Patrick Janssen en Frans Corten

0475-401372

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *