VerzekeringsFit

verzekeringWanneer heeft u voor het laatst uw verzekeringspapieren bekeken? En wanneer heeft u ze voor het laatst vergeleken met elkaar en het huidige verzekeringsaanbod? Weet u wat wel en niet gedekt is bij schade aan uw woonomgeving, of is iets aan uw situatie veranderd sinds die laatste keer dat u de verzekeringen bekeek?

Veel mensen kijken niet regelmatig of hun verzekeringen nog aansluiten op hun huidige situatie en of ze misschien onvoldoende of juist dubbel verzekerd zijn.

En dat terwijl het regelmatig onderhouden van de verzekeringen voor veel mensen een besparing van honderden euro’s per jaar oplevert.

Hieronder leest u hoe u VerzekeringsFit wordt en van A t/m Z goed verzekerd bent.

Vermijd over- en onderverzekering

Vooral bij een wijziging in uw levenssituatie zoals ontslag of een nieuwe baan, scheiding of gezinsuitbreiding is het belangrijk om na te gaan of de verzekeringen nog wel voldoende aansluiten. Oververzekering – en vooral ook onderverzekering – kan grote gevolgen hebben voor uitkering bij een schade.

Verzekeringspakket of losse polissen?

Een verzekeringspakket biedt vaak veel voordelen zoals een volledig overzicht van al uw verzekeringen, en aantrekkelijke pakketkortingen. Toch bent u niet altijd goedkoper uit met een verzekeringspakket. Dat komt omdat misschien maar 2 van de 5 verzekeringen die binnen het pakket vallen scherp geprijsd zijn en de rest niet.

Daarom hebben we nu een nieuw verzekeringspakket in ons aanbod, dat wel altijd scherp is.

Van A t/m Z goed verzekerd

We hebben het ideale verzekeringspakket voor u. Het A t/m Z Pakket selecteert voor u per verzekering de beste aanbieder en u ontvangt evengoed alle voordelen en de kortingen van een pakket. Ook krijgt u een jaarlijkse verzekeringscheck, waarin uw verzekeringen op prijs en kwaliteit vergeleken worden met het beste alternatief. Waar nodig krijgt u een verbeteradvies. Zo weet u zeker dat u altijd goed verzekerd bent.

Lees hieronder alle voordelen.

De belangrijkste voordelen op een rij:

 1. Korting op uw premie oplopend tot 15%.
 2. Eén overzicht en één premie voor al uw verzekeringen.
  (auto, inboedel, opstal, aansprakelijkheid, ongevallen, rechtsbijstand en reis)
 3. Allerlei combinaties van verzekeraars mogelijk.
  Bijvoorbeeld een Delta Lloyd autoverzekering, Reaal inboedel- en opstalverzekering, Arag rechtsbijstand en Avero aansprakelijkheidsverzekering.
 4. Alleen verzekerd wat nodig is, geen dubbele dekkingen.
 5. Geen onnodige bijkomende kosten.
 6. Jaarlijkse Verzekeringscheck
 7. Eén verzekeringsexpert voor al uw verzekeringen.

Word VerzekeringsFit met het A t/m Z pakket

Wilt u weten of u zelf ook voordeel kunt behalen met het A t/m Z pakket? Klik dan hier en bereken direct uw voordeel. Vergelijk ook de verzekeringen die u niet via ons heeft lopen zodat u maximaal voordeel krijgt op al uw verzekeringen. Met het A t/m Z pakket weet u zeker dat u VerzekeringsFit bent.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Leon Nelissen

Leon Nelissen

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer 0475 - 345 000 .